dubbeldusch

svaret till min fråga igår är ju givetvis dubbeldusch. så genialisk uppfinning, ändå så enkel.


Igår när jag satt på pendeln efter att letat efter min plånbok i över en timme (som givetvis låg på det stället man inte letar på för att det vore för lätt att där skulle den vara, vansinne) satt jag och pustade ut för att lugna ner mig och försöka ta väck min irritation. Den försvann ganska snabbt när min granne på tåget hjälpte till. Han lyssnade på Bajlandos bajlando amigos adios (fruktansvärt cathig låt) och gjorde små nickningar med huvudet, ett bra tecken att han diggade det. Om detta var en av många av låtarna i hans playlist vill jag verkligen gå på ett disco med hans ipod som DJ, spelandes allt underbart den förmodligen innehåller.

Denna killen borde återkommit senare på kvällen då jag var vannsinigt irriterad och frustrerad över att underskattat stockholm och deras musikkunnighet, då jag inte kom in på miike snow pga full lokal. Och som tidigare visat så var hans ipod mitt botemedel för just dessa åkommor.

När man går på folkhögskola är "spännande-faktorn" inte överdrivet stor. Som idag te.x ligger jag och funderar på om jag ska våga äta min gröt med den blå oöppnademjölk som står i min kyl och är fyra dagar gammal. Så nu ska jag allt nog ta att resa på mig från min sköna säng och "live life on the edge" så att säga, gå och göra mig en god frukost.

missledande

jag kan förstå förvirring och frustation, att du trodde dig komma till ett ställe där ett använt mode skulle förekomma.

Jag ska ändå på något sätt försöka ge dig något i utbyte.
Idag när jag duschade så tog jag (vad jag trodde) schampooflaskan och läste; "For damaged hair".

Då tänkte jag, hur vet jag om att jag har skadat hår, jag har aldrig lidit utav mitt hår.
Ska jag då strunta i att använda det, för att spara det till dom som är i nöd? Jag menar, jag klarar mig utan. När jag tänker på att det är skadat, föreställer jag mig någon som har förlorat ett ben i krig eller liknande och behöver hjälp. Om jag vore den som tog något som kunde hjälpa en människan för att jag oförsiktigt och förgivet tog mig en dos av detta i uppfräschningssyfte hade ju då detta varit väldigt jobbigt och pinsamt.

När jag står och tänker på detta och väntar på att mitt hår ska skummas av allt schampoo (vad jag tror) jag tagit börjar jag kolla runt i hyllan vad som finns, och jag har då tagit balsam i X antal doser, inte schampoo. Detta är inte första gången jag försöker hitta - eller snarare letar mig galen - på vart det står att det är schampoo.
Vi kan ju då konstatera med detta att flaskan med schampoo och balsam ska det endast stå vad det är. Inget om skadat hår eller något för just nu är jag kanske skyldig till någons olycka och missad räddning.

Hur ska jag inte gå runt att tänka på detta?

RSS 2.0